" F l o w e r "

Flower.
Sweetness
SWEET DIMPLES
'He found you lost and guided you to the right path' : Dashboard | +Follow
PLKN trending :D

Maaf? Dalam hal macam ni agak agak maaf tu boleh diterima tak?


Teringin jugak nak pergi PLKN sebenarnya. Nak merasa. Pengalaman kat sana, mana nak cekau? Ada dapat ke kat mana mana? Sekali seumur hidup kot. 


PLKN? Mula mula je rasa awkward. Nanti okay lah tu bila dah lama kat sana kan . Tapi bab nak cerahkan balik kulit tu memang sangat payah. Hahaha. Yelah dah 3 bulan berjemur. Asyik berkawad, beraktiviti lasak, mana tak terbakar kulit.


Sebenarnya, kalau dapat aku nak cuba biasakan diri tanpa family selama 3 bulan. Kononnya nak practice lah. Nanti dah further study takde lah baru nak nangis. Kan? hehe . It's okay , nanti ada sessi ke 2 plak . LET'S WAIT AND SEE . Siape yang kena kan . kehkeh . byeeee . XOXO


Btw congrats for those who have been selected . Selamat berPLKN! :)x


Posted at 5:40 PM | 0 comments

|
Le'Quote
'Ya Rabb,bring my focus back because i feel distracted these days'
Pendosa tanpa noktah.
Instagram | Twitter

Le'Wishlist
▲Dean's list▲
▲Lamborghini▲
▲Instax Mini▲
▲Meet Taylor Swift▲



-eynxxjfr-