" F l o w e r "

Flower.
Sweetness
SWEET DIMPLES
'He found you lost and guided you to the right path' : Dashboard | +Follow
Genting Highlands :D



*Comel okay budak nie 



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang” 
Assalamualaikum :) Ya Allah , akhirnya aku dapat jugak online dan mengudpate belog aku yang dah berbulan lebih ditinggalkan . kasihan sungguh ! aku asyik online dekat phone je . lappy nye tadak . haduii . 
Rindu gila bapak lah ngan belog kesayangan aku yang satu ni . 
Okay , aku nak citer holiday aku cuti 
tak jauh mane pun pergi , pergi bercuti kat GENTING HIGHLANDS je . 
serious , first time aku datang sane , melopong . bese gayat tak penah pergi .
HAHAHA ! tapi memang best , gempak . semua permainan kat situ aku try .
yelah , bukan senang nak pergi sane .
pergi ni pun ngan kakak aku , dia tengah cuti . 
kalau dia busy , memang tak lah kan . 
anyway, holiday ni pergi 2 ke 3 mggu yang lalu . baru lah ade mase nak post ni . 



















Banyak lagi sebenarnya , tapi lembub lah line . macam labi-labi . HAHA !mmg happening , harap dapat pergi lagi !bye , SALAM :)

Posted at 7:14 PM | 0 comments

|
Le'Quote
'Ya Rabb,bring my focus back because i feel distracted these days'
Pendosa tanpa noktah.
Instagram | Twitter

Le'Wishlist
▲Dean's list▲
▲Lamborghini▲
▲Instax Mini▲
▲Meet Taylor Swift▲



-eynxxjfr-