" F l o w e r "

Flower.
Sweetness
SWEET DIMPLES
'He found you lost and guided you to the right path' : Dashboard | +Follow
Saya rindu awak !

Hye korang  :face54:
okay , minggu nie aku kurang sehat ckit . 
demam , kepale pun selalu pening-2 and sakit2 . 
maybe sebab aku rindu kan someone kowt .
tapi ntah laa , aku ngan dia macam dah takda harapan nak baik balek je .
text aku pon tak , dah berape hari . haishh . 
tapelah , kalau awak dah lupa kat saya . takkan saya nak paksa awak pulak kan .
saya memang selalu sakitkan hati awak kan , tipu je .
it's okay lah . this what people call life .
setiap ape yang datang akan pergi . 
tapi aku harap sangat ini bukan pengakhiran nye sebab aku sayang dia nie .
aku tak boleh buat pape pun . tawakal jelah . aku sies rindu kau . 
tapi , aku takot kau dah lupa kat aku and langsung takde perasaan rindu tuh . hmmm .
aku tak dapat lah stalk fb dia lagi sebab aku dah deaktif . 
aku malas dah gune fb , yang hanya menimbulkan pergaduhan yang macam bodoh2 .
aku tak suka , so better tak ada kan .
sekarang aku layan twitter je . 
so kalau rindu ke kat aku juz tweet me here SueEynaa . 

and one more thing , mak aku sakit . dia tekanan darah tinggi . 
ouhhmaii , siesly aku sedih tgk mak aku .
 doakan mak aku cepat sembuh kay . THANKS ! :'(

last sekali , next week dah start lah final exam . 
and the first paper gonna be through is history paper 3 .
3jam weyy , lame tuh . boleh tercabut otak .
tapi bahan2 dah ade . so , just copy paste . 

so many things that happen to me . tapi Allah itu tahu yang saya kuat untuk hadapi semua benda nie .
doakan lah supaya semua masalah akan dapat diselesaikan . amin !


 pesanan untuk awak :  jage diri baik2 . ingat saya selalu . Imissyou 

Wish me luck on my final exam  !



Posted at 5:54 PM | 0 comments

|
Le'Quote
'Ya Rabb,bring my focus back because i feel distracted these days'
Pendosa tanpa noktah.
Instagram | Twitter

Le'Wishlist
▲Dean's list▲
▲Lamborghini▲
▲Instax Mini▲
▲Meet Taylor Swift▲



-eynxxjfr-