" F l o w e r "

Flower.
Sweetness
SWEET DIMPLES
'He found you lost and guided you to the right path' : Dashboard | +Follow
Nytes all !

\ HYE / rindu kat belog aku yang satu nie . hehe :)
kay arinie aku rajin buat belog untu kawan aku yang sorang nie Asney . 
korang boley lah singgah and follow belog dia . 
dan arini jugak terbuka hati aku nak buat acc twitter . 
yang aku rase aku adalah ketinggalan zaman sebab orang dah berkurun buat .
aku baru terhengeh-2 nak buat , apekah ==' 
hehe . jum tweet and follow aku SueEynaa . 
aku friendly , jangan malu2 or sengan2 . haha !
kay lah , mengantok teramat sebab dari balik skolah aku ngadap lappy nie . 
mate pon dah sembab macam blackpanda  , hehe !

NYTESSSS . TAKECARE !


Posted at 11:54 PM | 0 comments

|
Le'Quote
'Ya Rabb,bring my focus back because i feel distracted these days'
Pendosa tanpa noktah.
Instagram | Twitter

Le'Wishlist
▲Dean's list▲
▲Lamborghini▲
▲Instax Mini▲
▲Meet Taylor Swift▲



-eynxxjfr-