" F l o w e r "

Flower.
Sweetness
SWEET DIMPLES
'He found you lost and guided you to the right path' : Dashboard | +Follow
Past moments :(



HAI , hai hai to you guyss :)

Long time no see. Hikhik! How are you guys? Me also busy to update my blog. Sorry! So today, aku cuti . dapat lah online and blogging sampai ke pagi .
kalau tak mane ade mase nak wat sume benda nih kan . hehe
ouhhh YEAHHHH ! :D

I MISS MY BUDDIES BADLY . 

yaa arini saya nak tunjukkan chingu-2 aku . . 
nak showw off siket dorang yang tak seberape comel nih . OPPSS ! hehe
bak kata atok aku , muehehe :3 air dicincing takkan putus . macam tu lah KAMI !
even kite berjauhan , kite tetap kawan sampai bile-2 tau . 
aku rindu time kite yang dulue . sekarang sume nye dah berubah . dah tak mcm yang dulue-2.
aku pon taktaw kenape . kadang-2 rase sedih pon ader tau takk . 
skunk nak keluar date ngan korang pon dah susah . masing-2 ade hal sendiri . 
so sad ! hmm -______________-
dulue mane kite pegi je bersama , now ? ? totally change !!!
HAHAHA , tacink pulak pagi-2 nih . adoii . dulue kalau marah sampai semua perkataan yang baik-2 belaka terkeluar daripada mulut kami dan mulut yang paling celupar sekali  . . hmmmm , of course lah saya ! HAHAHA ! sumpah lawak derr :3 kayy , saya sedar :)























kayy , nampak tak gambar-2 kat atas tuh ? mereka sume KAWAN aku . 
act , nie sume gambar lame lah . lame dah tak amek pic nan korang sume same-2 cam dulue . 
rindu giler doe :( mase tuh dah plan nak keluar sesame tapi sorang-2 ade hal . adesssss -.-

Kayy , bhaii korang . idea blank lahh :))

NO ONE CAN STEAL THEM FROM ME KECUALI ALLAH !




| NOTA MANIS |
TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJADI KAWAN YANG PALING HEBAT DAN AKU TERIMA KORANG SEADANYA !





Posted at 3:22 AM | 0 comments

|
Le'Quote
'Ya Rabb,bring my focus back because i feel distracted these days'
Pendosa tanpa noktah.
Instagram | Twitter

Le'Wishlist
▲Dean's list▲
▲Lamborghini▲
▲Instax Mini▲
▲Meet Taylor Swift▲



-eynxxjfr-