" F l o w e r "

Flower.
Sweetness
SWEET DIMPLES
'He found you lost and guided you to the right path' : Dashboard | +Follow
Happy Bird Day to ME -16 ♥

Selamat pagi korang ! :)

wahh , aku update belog pkul 4 pagi . hebat tak hebat ? haha 
tak penah-2 , mimpi kutt ! adoii . aku melayan lah kengkawan aku nie sat kat FB . first keja hari nie bestt,belajar benda baru . serve orang . wahh ! bestt lahh :3 tade lah aku busan cutii nihh membongkang je kat rumah . keje nan akak aku kat MCD , ambuii kemain garang lagii dye mngajar aku . 
HAHAHA ! tapii aku rileks jelah , mule-2 memang lah ting-tong siket . nanti lelame cekap lah aku kan kan ? hehehe tapii sayangnye tak dapat lah aku hang out with my girlfriends cuti kali nihh . 

OHH VERY THE SADDD LAHHH !

yolahh , baru masuk keja , aleh-2 dah mintak cuti . ouhh ! tidakk .
haha , next time lah korang kite kuar sesame kayy . 
memang tak dapat dinafikan lah , i'm felt sooo tired !

ehem ehem ehem ! tau tak ari nie berape hari bulan ? ermm . 
31 MAY ? hehe , today is a birthday girl  :D
 it's my bird day lahh , LOL ! haha




thanks to all my friends yg wish aku kat FB tuh . penuh gila baby wall aku . 
HAHA ! rase semak pon ade , tapii tape lah . setahun sekalii kan . 

especially to my very-2 beloved friends . terharu gile aku bce korang lahh . 

Atie yusrie (miss PETAKK)
                                     *curik gambar awk , hehe
Hey kawan , kau pun pe kurang nye lawa pluss comel . baikk toksah kate lah . memey baik pons . hehe . ingat lagii tak ? dulue kite penah gaduh pasal jantan tak guna tu lah . hoho^^  tapi kite dah baikk sekarang . dan semakin rapat pon . aku pon tak sangke derr ! aku sayang kau jugak kawan . kalau ade pape , citer kat aku tau . jgn rahsie-2 . hope kau senantiase hepi nan HL kau tuh . jgn bergaduh lagii . paham? thanks again tau wat spesel entry boo-what aku . hehe ! ily kau kawan , kite kawan selamanya kayy :) 
                                         
                                                Aisyah fuad (miss PENGUINS)
                                                          *curik gmbar awk , hehe
Sahabat , kau pulak degar nie ! aku pun sayang kau , even aku baru tahun nih kenal kau . aku rase mcm dah kenal kau bertahun-2 . haha ! mne tak nye lau jmpe kau  je . tergelak-2 mcm orang tak betol . biase lah . sekepala lah katekan . kau tuh pun jage diri baik . dah sekolah teknik tuh , jangan lupe kat aku lak . aku hantok pale kau kat tiang lampu kank . kayy , aku gurau . hahaha ! kau jgn pkir baby tuh lagii lah , aku rase dye tuh mnyakitkan hati kau je sahabat . kau carik je lah manusia laen . kau tu comel . mcm aku *LOL ! hehe , mesti ader orang nak punye . percaye lah . lupe kan dye tuh . watpe ? dye langsung tak menghargai kau mcm babyqim hanat tuh . huhu^^ hot aku lau cite pasal dia tuh . haishh ! enoughh . btw THANKS again for your wish :) FRIENDS FOREVER !



okayy , dah pukul 5 pagii nihh . mantuk gilaa . petang nanti nak pegii keje lagi . huhu ! chaiyok-2 . KERDIL !!!!! kite rindu awokk , thankss jugak dah wishh kite tadii . hehehe . abg aku tak wish pun , hampehhh :( rase sedih aa . tape lah nak wat cmne . sudah lah . malas nak pikr . it's time to slepp ! sadaiii :3


Smile Always ,Be Happy ! LEBIU UOLSS :) 


Posted at 5:12 AM | 0 comments

|
Le'Quote
'Ya Rabb,bring my focus back because i feel distracted these days'
Pendosa tanpa noktah.
Instagram | Twitter

Le'Wishlist
▲Dean's list▲
▲Lamborghini▲
▲Instax Mini▲
▲Meet Taylor Swift▲



-eynxxjfr-