" F l o w e r "

Flower.
Sweetness
SWEET DIMPLES
'He found you lost and guided you to the right path' : Dashboard | +Follow
Hang out with my sist :D

Morning guys :)

act , semalam nak post entry nih . tapii kan dah tertido lahh depan lappy . mane tak nye , line lembub macam haremmm jea . hehe ! baikk sye tido , that's will be better . pastuh text ngan KERDIL . haha 
sumpah dia tuh funny , lol ! untunglah awak kite asyik citer pasal awk je . kah3 . 

kayy , semalam kan . aku pegii jenjalan ngan my sist . nak bayar duit rumah . 
pastuh kite enjoyy lahh kan , muehehe . pegii jusco baru . tgk wyg . ouhh ! heaven . stelah skian lme tak tgk wyg , akhirnye . yeahhh ! MOOD * kanak-2 riang . lol !
hahaha , aku pegii tgk citer AKU ADA , KAU ADA ? 
tajok dye kemain menganjeng lagii , HAHA ! kan ? padahal citer tuh takde kene mgena langsung ngan tajok dia tuh . hoho ^^


jom layan siket sinopsis dia :)

Nordin Ahmad (Shaheizy Sam) adalah pelajar tahun kedua yang teringin dipandang “cool”.Masalahnya, setiap kali Nordin menjadi tumpuan oleh pelajar-pelajar perempuan dia akan panic dan terbatuk-batuk. Aziz (Kamal Adli) pula, seorang pelajar yang poyo dan perasan popular, selalu menyakat Nordin. Aziz sakit hati bila Nordin mendapat perhatian lebih daripada pelajar perempuan. 
Tina(Yana Samsudin) adalah pelajar yang baru bertukar ke kolej Nordin utuk “99 Hari Senyum”, sebuah program khas untuk mengatasi sikap panas barannya. Wanna (Wanna Ali) pula pelajar perempuan yang begitu tergila-gilakan Aziz sehingga sanggup mengekori Aziz ke mana sahaja tetapi langsung tidak di layan oleh Aziz.
Tina bertemu semula dengan Nordin setelah 15 tahun berpisah, darah gemuruh Nordin makin teruk dan sikap pemarah Tina semakin menjadi.Masalah menjadi lebih besar apabila mereka disatukan dalam persembahan berkumpulan untuk kelas teater. Aziz mula sukakan Tina disebabkan perasaan benci Tina kepada Nordin.


Yang memberi kelainan dalam filem ini ialah bila Shahiezy Sam  & Yana Samsudin menyanyikan sendiri lagu untuk filem ini. Aku ada post video lagu Begini Caranya dalam entry aku yg 2 minggu lepas kot. Ada dua lagi lagu yang ada dalam filem ni yang dinyanyikan sendiri oleh pelakon dalam filem ni. Sedap suara Yana Samsudin ni. 
  
btw , citer dia not bad lahh . citer kelakar pluss comel-2 . just jalan citer yan gak lembub cm labi-2 . haha


aku suke tgk dia nih , sumpah comel ! dah lah kelakar , hehe :) 
manje , lol . yang asti aku suke dia sgt-2 . haha . 

okay lah , bhaii . ready going to work with my sist :)


Posted at 11:59 AM | 0 comments

|
Le'Quote
'Ya Rabb,bring my focus back because i feel distracted these days'
Pendosa tanpa noktah.
Instagram | Twitter

Le'Wishlist
▲Dean's list▲
▲Lamborghini▲
▲Instax Mini▲
▲Meet Taylor Swift▲



-eynxxjfr-