" F l o w e r "

Flower.
Sweetness
SWEET DIMPLES
'He found you lost and guided you to the right path' : Dashboard | +Follow
kawad ohh kawad -_-

  haloo readers ! rindu niehh . hehehe , muahh sikett (wekkk !) 
oke aku gedikk pluss pluss giler kan !
biau lahh .nie hah nak story-2 nie . 
 korang-2 taw tak , ader sorang budakk nih nme dye kan , jengjengjeng , nak taw ker? 
ahh ! aku sebot jugak sebab aku dah tak ley thn . budak nie nme dye *ALIA , dye wall to wall nan kwn dye *HAJAR . korang-2 taw tak dye ckp aku nie pompuan sial !
YA ALLAH , ape lahh yg aku wat sampai nak ckp aku mcm tuh ? 
kate tamau gaduh pasal laki-2 , tapi per cer nie dik oi ? 
dengar nie akak nak bagi nasihat .
kalau nak sgt , syg sgt ngn mustaqim tuh amek lah . 
aku dah terime yg aku takde jodoh nan dye .
aku dah lupe kan dye dah pun , jgn risau aku tanak kat dye lahh . 
aku tak suke-2 gaduh benda yg tah ape-2 je nie . 
for your information , mse uh ader sorg kwn aku ney ckp pasal pkwe kau tuh ,
yg dye tuh kple nan bebudak cume nak barang jea . okeyy ! 
maybe betol lahh kott sebab kwn aku yg sorg nie bley dpercayai.
 alhamdulillah! aku dah takde pape ngn dye. 
terima kasih YA ALLAH , kerana selamat kan aku. 
erm , jage lah dye baekk-2 k budakk oit . 
aku harap sgt jgn lah ggu hidup aku , aku tak ggu hidup kau dah cukup baek aww !
kau tuh nak amek PMR taon nih , jgn lah crik pasal nan akak 'SENIOR' nih . 
hahaha . k aku perasan jap! bkn selalu , heee =P



pape pun jadik , kite kene lah selalu senyum even kadang-2 benda tuh berat buad kite . 
itulah nme nye kehidupan , kadang-2 timbul mslh . 
asyik nak heppy je pon tak best gak kan . 
anggap jelah tuh dugaan bagi kite ,coz maybe tok jadik kan kite lebih matang lagii kan :)
dah-2 forget lah pasal tuh , minggu depan aku nak pegi kem kawad! woahhh , 
cm tak caye je arkk . aku cube untuk mengaktifkan diri plak tahun nie .
aku asyik pasif je ! hahaha . aku semangat lahh nak kawad nie , tak taw npe !
hehehe , kulit aku pon dah bertambah gelap , belum pegy lagii . 
nanti dah balek tah hape jadik kat muke aku . hahaha
takde sape dah nak usha aku ,hikhokkk! aku pasan lagii! 

korang-2, doakanlah aku dapat masok kawad kat peringkat kebangsaan ,
aku nak sgt-2 rase masok!ngeeee . 
okayy  ? terima kasih sgt-2 ..
aku sayang korang . 
k la , banyak plak aku bebel kan kan . heee !
papai , enjoy ur life . 






Posted at 12:42 AM | 0 comments

|
Le'Quote
'Ya Rabb,bring my focus back because i feel distracted these days'
Pendosa tanpa noktah.
Instagram | Twitter

Le'Wishlist
▲Dean's list▲
▲Lamborghini▲
▲Instax Mini▲
▲Meet Taylor Swift▲



-eynxxjfr-