" F l o w e r "

Flower.
Sweetness
SWEET DIMPLES
'He found you lost and guided you to the right path' : Dashboard | +Follow
first dalam hidup T____T

We meet again friends :face64: hee ~
last week kan , aku ader exam .
so , nie kire cam format bwu lah tok aku , SPM !
PHEWWW , soalan dye terbaikkk lah der!
sungguh ganas . hahahaha
benak otak aku dibuatnya , ciket men susahh lagii .
maybe sebab exam nieh still new kott tok aku . 
haishhh , takpe-2 i'll try my bestt . huhu :face54:
dalam bnyk-2 subjek aku suke subjek BIO n CHEMIST .
bagii aku subjek nie cam mudahh lah cikett nak dibandingkan dgn yg laen-2 .
tuptap-2 , dah tiba harii tok pemulangan ketas kan kan . 
sume subjek aku dapat oke lah . tade lah 'worst cgt' hehe
tapii satu jer subjek yg cm tak gne jee , grr --'
aku dapat GAGAL . hahahaha:10:
cube teka ! jengjengjeng , addmath . 
subjek yg bagi aku agk susah lahh . 
tambah-2 lagii ckgu aku tuh kuat nganjeng kan .
lagii lah hebattt . hehehehe
nie lah first time dlm hidup aku dapat gagal , sadiss sungguh . 
tape , aku akan try lagii tokk next exam
wish me all the best kayy , tengss syg anda sume :)

Posted at 3:54 PM | 0 comments

|
Le'Quote
'Ya Rabb,bring my focus back because i feel distracted these days'
Pendosa tanpa noktah.
Instagram | Twitter

Le'Wishlist
▲Dean's list▲
▲Lamborghini▲
▲Instax Mini▲
▲Meet Taylor Swift▲



-eynxxjfr-