" F l o w e r "

Flower.
Sweetness
SWEET DIMPLES
'He found you lost and guided you to the right path' : Dashboard | +Follow
4 tips untuk si single mendapat tarikan lelaki
heh tips ni i rasa sgt suitable untuk yang masih single. i pun kadang² perasan yang i single padahal T___________T tapi serius tak tipu kadang² bila kita single lagi seronok ta payah pk pasal orang lain, pk psl kite je.boleh hang out, overnite dgn kwn² and boleh menggatal dengan sesiapa pun tp kdg² takut pulak kene maki balik tsk serius terasa gila sbb i sedar memang ah sedar dah la tak cantik, oversize pulak tu..

tertarik menarik kau memang da bomb susah kalau macam i ni, oversize and tak cantik tapi beruntung sgt ada ehem2. eh ingat u tu baik sangat ke tak penah kutuk awek oversize die ni ke? HAHAHAHAH pftt annoying gila tau kalau bermanja dengan dia, nanti dia cakap b cemane nk peluk ni tak muat tak suke tau tapi aku bahan balik and aku tujukan kt perut die, mmg ah tak muat sape suruh perut u boroi cam pompuan ngandung HAHAHHAHA
okay tak funny langsung apasal gelak? tak nampak ker i tengah serius ni tau tak? tapi takpa, itu gurauan manja antara i dgn fwz i boleh terima tapi korang jgn gurau mcm tu ngn i, mau i sentap tamau tego korang dh HAHAHA :P
4 tips untuk si single mendapat tarikan lelaki.
( dah dua kali aku gthu bende same tapi tak de pun tips nye kata korang HAK HAK HAK )

Okay first skali aku cakap, aku bukan type gadis yang lelaki suka serius dengan gemuk, dengan muka selebet, mata juling, bibir tebal telinga capang siapa nak kan? Tapi lau adew org  nak alhamdullilah :)
  • guna aura single mu :)
man loves you if ur love ur self. jangan fikir kerjaya adalah lebih hebat dari lelaki. sebab tu kite kene pandai guna aura single untuk berkenalan dengan lelaki walaupun sudah berpunya HAHAHAHA jangan ikut heh kalau dah ada boyf or tunang or suami nanti beperang i tatahu :P

  • mulakan reaksi seksi.
bersuka ria lah dengan calon² lelaki until uols bejumpa lelaki yang betul² suitable for u. lelaki suka perempuan yang boleh join group lelaki. eh tp hati² dengan kawan yang busy body nanti abis kecoh satu dunia.
jgn tanya i reaksi seksi mcm mana sbb i ingat kene pakai seksi² rupenye bersukaria secara seksi, okay fine next next.
  • banyakkan kawan lelaki.
si dia akan tertarik kepada uols if kite boleh lepak dalam satu group lelaki. lelaki menilai wanita lebih menarik if lelaki itu tahu ada lelaki lain yang minat kt gadis itu. lepak dalam satu group lelaki adlh cool, ..KAH KAH KAH

  • pelbagaikan cara berkenalan & kekalkan idea terbuka.
berkenalan dengan ramai lelaki sekali secara pukal akan buat korang sgt femes di mulut dorg. and lagi bagus if pandai guna org ketiga utk pikat si dia. means, korg pura² puji both of them tapi tekankan skit dgn si dia yang korg minat and lelaki suka kan gadis yang berfikiran terbuka right? semua bende boleh share even something yang tsk :)
ehem, mcm aku buat pulak maluuuu wkakakak :P
okay gud luck untuk si single yang manis yang sedang mencari cinta. i pun nak cuba tips² untuk cari bf gak, tapi untuk cari bakal boyfriend orang hahaha.. oh tak, sila serius hehe.  korang yang single bole try ey. gud luck lagi sekali and babai :)




Posted at 9:49 PM | 0 comments

|
Le'Quote
'Ya Rabb,bring my focus back because i feel distracted these days'
Pendosa tanpa noktah.
Instagram | Twitter

Le'Wishlist
▲Dean's list▲
▲Lamborghini▲
▲Instax Mini▲
▲Meet Taylor Swift▲



-eynxxjfr-